top of page
Search
  • Writer's pictureOzan Fırat

BAHAR TEMIZLIGI

Updated: Mar 5, 2021

Herkesin şu aralar gündeminde olan bahar temizliği hakkında biraz konuşmaya bilgi sahibi olmaya ne dersiniz?

Bahar temizliği dip köşe özenerek yapılan bir temizlik türüdür. Bu yazımızda sizlere bahar temizliği hakkında ufak tüyolar vermek amacındayım.

Dip köşe temizliği denilince akla ilk önce görünen yerlerin detay temizliği gelmektedir. Fakat dip köşe temizliğinde daha da iç yüzeylere girmeniz gerekmektedir. Bu temizliğe girişmeden önce kendinize bir plan yapmanız yararınıza olacaktır. Böylece hiçbir yeri atlamadan detaylı bir temizlik yapabileceksiniz.


Temizliğe önce küçük odalardan başlayın, küçük odaları temizleme süresi ve eforu daha az olduğu için temizlik yapmaktan çabuk sıkılmayacaksınız. Perdelerinizin hepsini mutlaka çıkartıp yıkayın. Boş kalan pencerelerinizi temizleyin. Duvarlarınızı atlamayın mutlaka silin. Buzdolabınızı, mutfak dolabını ve giysi dolaplarınızı boşaltın içlerini iyice temizleyin ve havalandırın. Çıkardığınız kıyafetlerinizi de havalandırmayı unutmayın. Banyonuzu ve lavabolarınızı bol su ve çamaşır suyu ile yıkayın. Yorganlarınızı, battaniyelerinizi yıkamayı unutmayın. Halılarınızı çıkartıp havalandırın. Koltuk kılıflarınızı çıkartıp yıkayabiliyorsanız yıkayın. Bu adımları izledikten sonra bahar temizliğiniz bitmiş olacaktır.

Yorgan, battaniye, halı ve koltuk temizliği konusunda apartman dairesinde yaşıyorsanız sıkıntı çekebilirsiniz. Özellikle halı temizliği için büyük bir alana ve büyük bir balkona ihtiyacınız olacaktır. Yorgan ve battaniye temizliği için ise büyük bir çamaşır makinesi şart. Fırat halı yıkama size bu konularda yardım etmek için var. Halılarınızı sizin özenle yıkadığınız gibi yıkayıp kurutma, yorgan ve battaniyelerinizi en hijyenik ortamlarda yıkama,

koltuklarınızı da en iyi şekilde temizleme imkanı sunan Fırat halı yıkama ile çalışmak isterseniz bize ulaşabilirsiniz.

Bir sonraki yazımızda görüşmek dileğiyle.



FIRAT HALI YIKAMA

0 242 334 11 46

0 551 405 59 89






Recent Posts

See All
bottom of page