top of page
Search
  • Writer's pictureOzan Fırat

YÜZ TEMİZLİĞİ

Antalya halı yıkama sektöründe çeyrek asırdır hizmet verene Fırat halı yıkama olarak sizlere keyifle okuyacağınız bir makale oluşturduk.

Cildiniz sizi dış yüzeydeki zararlı bakterilerden koruyan duvar. Ve sizin ona iyi bakmamız gerekiyor. Özellikle yüz temizliğinize daha çok dikkat etmeniz lazım. Çünkü yüzünüz sizin vücudunuzda göze çarpan ilk yeriniz.

Yüzünüzü bakterilerden gözeneklerden arındırmak için düzenli bir rutine ihtiyacınız var. Bu rutin ile beraber içtiğiniz su miktarına ve yediklerinize dikkat ederseniz kısa sürede cildiniz daha sağlıklı olacaktır. Cildiniz için yapabileceğiniz ilk şey sabah ve akşam cildinizi güzel ve çok kimyasal içermeyen temizleyici ile temizlemektir. Cildinizi temizledikten sonra cilt tipinize uygun bir nemlendirici ile cildinizi nemlendirmelisiniz. Belli aralıklar ile cildinize maske yapabilirsiniz bu da cildinize çok iyi gelecektir. Çok fazla sivilceniz yoksa peeling de yapabilirisiniz. Yüz temizliği için cildinize iyi gelecek birkaç ürünü ve açıklamasını aşağıda bulabilirsiniz.

1.La Roche Posay Effaclar Jel

İçeriği temiz kullanıcı yorumları çok iyi olan bu ürün yağlı ciltlere sahip kişiler için idealdir. Ciltte kuruluk yapmayan bu jel ayrıca çok iyi de köpürüyor.

2.CeraVe Köpüren Temizleyici

Cilt bariyerine zarar vermeden cildi temizleyen bu jel de birçok kullanıcının favorisi. Bu ürün daha çok akneye eğilimler ciltler tarafından kullanılmaktadır. Ürün ayrıca parfüm de içermiyor.

3.Garnier Hyaluronik Aloe Temizleme Jeli

Jel yüzde 96 doğal içerikten oluşmaktadır. İçeriğindeki aloe vera sayesinde cildi kurutmadan temizleyen bu jel diğer seçeneklere oranla da daha uygun fiyatlıdır.

4.Vich Normaderm Phytosolution Arındırıcı Jel

Yağlı ve akneye eğimli ciltlerin çok seveceği bir ürün. Ürünün içeriğinde çinko, bakır ve probiyotik bulunmaktadır. Bu zenginleştirilmiş formülün düzenli kullanımda cilde etkisi muhteşemdir.

5.L’Oreal Paris Saf Kil Arındırıcı Yüz Yıkama Jeli

Kilin mucizevi etkisini bilmeyeniniz yoktur herhalde. Bu üründe o mucizevi etkiyi temizleme jeline dönüştürerek gerekten muhteşem bir sonuç ortaya koymuş. Ürünü kullandıktan sonra kuruluk hissi yaşamıyorsunuz. Cildi narince kirden arındıran bu ürünü kesinlikle denemelisiniz.


FIRAT HALI YIKAMA

0 242 334 11 46

0 551 405 59 89

Recent Posts

See All
bottom of page