top of page
Search
  • Writer's pictureOzan Fırat

BİTKİSEL ŞAMPUANLAR

Updated: Mar 4, 2021

Birçok kişinin normal şampuanlara oranla daha fazla tercih etmeye başladığı bitkisel şampuan önerilerine ne dersiniz? Gelin birlikte bitkisel şampuanlar ile ilgili daha fazla bilgi edinelim.

Öncelikle Fırat Halı Yıkama olarak antalya da halı yıkama sektöründe bitkisel şampuan kullanmaktayız.



İlk olarak bitkisel şampuan nedir diğer şampuanlardan ne farkı var onu inceleyelim. Bitkisel şampuanlar içerisinde paraben, silikon ve renklendirici içermeyen şampuanlardır. İçerikleri daha temiz olan bu şampuanlar genellikle doğal bitki özlerinden elde edilir. Saçlarınız kötü kimyasallara maruz kalmadığı zaman daha gür parlak olur. İşte bu yüzden Fırat halı yıkama olarak sizinle en iyi bitkisel şampuanların listesini aşağıda paylaşıyoruz.

1.Otacı

Daha önce mutlaka duyduğunuz bir marka olan otacı tamamen doğal formüller kullanmaktadır. Otacı markası ürünlerinde kimyasal maddeler ve glüten bulundurmamaktadır. Ayrıca marka vegan bir markadır.

2.Insight

Insight markası da içeriği temiz ürünler üreten bir markadır. Markanın şampuanlarında paraben, renklendirici, silikon ve SLS gibi kimyasallara rastlayamazsınız. Bu markanın müşterileri de kullandıkları ürünlerden oldukça memnundur.

3.Tresan

Şampuanlarının içinde çeşitli bitki özlerini barındıran bu markanın asıl amacı saça bakım yapmak ve saçın sağlığını korumaktır. Bu markanın şampuanlarında da diğer marklarda olduğunu gibi paraben ve glüten yoktur.

4. Botanicals

Kullanıcı yorumları gayet iyi olan bu markanın şampuanları renklendirici, silikon ve paraben içermemektedir. Ayrıca bu marka vegan bir markadır.

5.Siveno

Siveno çevre dostu bir markadır ve markanın şampuanlarında sentetik koku, sentetik köpürtücü, paraben, SLS ve renklendirici bulunmamaktadır. Siveno markasının doğa dostu olarak nitelendirilmesinin nedeni ambalajlarının doğada çözünebilen maddelerden yapılıyor olmasıdır. Bu marka da diğer markalar gibi vegan bir markadır.

6.DP

İçeriğinde sülfat bulundurmayan bu marka keratin içeren bir yapıya sahip olduğu için saçların da kolay uzamasına yardımcı olmaktadır.

Fırat halı yıkamaya ile bir başka konuda görüşmek dileğiyle.


FIRAT HALI YIKAMA


0 242 334 11 46

0 551 405 59 89

Recent Posts

See All
bottom of page